Openluchtconcert Engbergen te Gendringen

Vrijdag 14 september 2018 Openluchtconcert in het Openluchttheater Engbergen te Gendringen.

Wij zijn er op uitnodiging van het mannenkoor Mooi Koor Man uit Doetinchem, samen met het Popkoor Different Voices uit Gendringen. Het is een avondvullend programma.

Het is een mooie nazomeravond en er is een groot publiek. De meeste aanwezigen zullen bekenden zijn van de zangers/zangeressen of muzikanten. Mannenkoor Mooi Koor Man start de avond om 20.00 uur met Doedelzakken pakkie en er volgen nog 4 nummers. Ieder koor zingt of speelt 20 minuten. Dit koor bestaat uit ongeveer 60 mannen onder leiding van dirigent Rob Mullink. Om 20.25 uur begint Different Voices met hun repertoire van 5 liederen. Dit koor bestaat uit dames en heren en hebben ongeveer 40 leden. Om 20.50 uur zijn wij, The Hohner Boys aan de beurt. Wij beginnen met De klok van Arnemuiden. Hierna Auf der Mond, Der Junge mit der mundharmonica, Oh Danny Boy, The rivers of Babylon en Tausend Mahl. Het programma verloopt vlekkenloos en wij spelen op tijd volgens het schema. Om 21.15 volgt er een pauze.Foto Openl teather 2018

Na de pauze zijn wij weer aan de beurt en vervolgen ons programma met Hallelujah, (door het kwartet) hierna He'll have to go, Somewhere between, Once upon a time in the west, Waarom fluister ik jou naam nog en tot slot Ode aan Maastricht. Er wordt door het publiek volop meegezongen en geklapt. Na ons optreden is het Popkoor Different Voices aan de beurt en zingen onder andere Ice  Queen, The Rose en nog drie mooie liederen. Om 22.35 uur komt het Mooi Koor Man op het podium. Zij zingen een Duitse Medley, Va Pensiero en een Normaal Medley. Je kunt zien dat de leden van het Mooi Koor Man er plezier aan beleven om in dit koor te zingen.

Tot slot komen alle verenigingen samen op het podium en zingen en spelen samen Sierra Madre en als afsluiter het Wiekens Volkslied. Hierbij wordt spontaan een polonaise gehouden en men zingt uit volle borst mee.

Het is een geweldige avond vol zang en muziek. Allen worden door een enorm applaus bedankt.

De spreekstalmeester bedankt alle zangers/zangeressen en muzikanten voor de zeer geslaagde avond.

Ook worden de vrijwilligers bedankt voor het vele werk dat zij voor deze prachtige avond hebben verzet.

Martien van Aalst.

Foto openl Teather 2018 1 

Foto openl Teather 2018 2

IMG 0006

IMG 0008

IMG 0013

IMG 0016

IMG 0018

IMG 0020

IMG 0029

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner