Optreden "De Pelgrim" Gaanderen

Donderdag 21 maart 2019 is er voor een eerste optreden in het verzorgingshuis "De Pelgrim"te Gaanderen.

Na ruim 6 jaar voor het laatst te hebben opgetreden in het voormalige verzorgingshuis St. Josef te Gaanderen, is het nu voor het eerst dat wij in het nieuwe Pelgrim spelen. De aanvang is om 19.30 uur.

Wij, de huisbewoners en genodigden worden welkom geheten door mevrouw Mimi Eggink. Het was een grote wens om The Hohner Boys weer in huis te hebben. Mevrouw Eggink deelt mede dat ze blij is dat we er zijn. Zij wenst iedereen een fijne muzikale avond.

Gerard kondigt The Hohner Boys aan en vertelt het één en ander over de vereniging.Hij verwelkomt Gerrit Kuiperij die het geluid deze avond verzorgt. (dit in verband met de afwezigheid van Raymond, die ziek is.)

Ons openingsnummer is "Als de klok van Arnemuiden". Nu stelt Gerard voor om een muzikale wereldreis te maken, dus vervolgen wij ons programma met >Auf der Mond, Fiësta Mexicana, Tausend Mahl en als primeur De trompete Bollero. De aanwezigen zijn zeer enthousiast. Zij zingen en klappen vrolijk mee. Voor de pauze spelen wij nog een aantal goed in het gehoor liggende nummers.

In de pauze worden de aanwezigen voorzien van een hapje en een drankje.

Na de pauze speelt de trekharmonicagroep twee Duitstalige nummers, die ook zeer goed aanslaan, gezien het volop klappen en zingen.

Vervolgens komen alle mondharmonicaspelers weer op de bühne. Zij beginnen met The Rivers of Babylon, Somewher between, Iedere dans, etc. en natuurlijk Der Junge mit der Mundharmonica. Wij zijn bijna aan het eind gekomen van ons programma en spelen Laot maor lekker gaon.

Gerard bedankt alle aanwezigen voor het geweldige applaus en hoopt fat men genoten heeft.

Mevrouw Eggink sluit deze avond af met als dankzegging aan The Hohner Boys voor de geweldige muzikale avond  en vraagt nog een keer een geweldig applaus. Ook hoopt zij ons weer snel terug te zien.

De mensen vragen nog een toegift, welke we honoreren met als afsluiter De Walspotpourri.

Het is weer een geslaagde avond geworden.

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner