Opstarten nieuwe groep

Doordat de eerste sessies zeer succesvol is verlopen, wordt voor deze eerste groep een vervolgcursus voorbereid.

Voor een nieuw te vormen groep start de eerste bijeenkomst op donderdag 8 september 2016. Enkele leden van The Hohner Boys zullen dan mensen met een longaandoening, van welke aard ook, mondharmonicales gaan geven voor het verbeteren von hun longfunctie.

Het belangrijkste onderdeel van deze lessen zal bestaan uit ademhalingsoefeningen op de mondharmonica. Door deze oefeningen leert men tevens ook spelenderwijs de mondharmonica te bespelen. Voor het systeem hetwelk door "The HOhner Boys " bij oefeningen wordt gebruikt, is het niet nodig het notenschrift te beheersen. Het totale lespaket zal bestaan uit 18 lessen, en ook voor deze groep zullen de kosten € 37,50 bedragen met inbegrip van mondharmonica en het nodige lesmateriaal. Mondharmonicaspelen,is , door het blazen en inhaleren goed voor de longen, terwijl het bespelen van een muziekinstrument, in dit geval de mondharmonica, heel goed is voor de concentratie. Voeg hier een portie gezelligheid aan toe en je hebt een ideale combinatie om mensen met een longaandoening anderhalf uur per week tijdens een mondharmonicales een beetje verlichting te geven.

De start van deze wekelijkse bijeenkomsten zal zijn op 8 september 2016 in de Multi Functionele Accomodatie MFA "De Zonneboom", Zonneplein 4 in Doetinchem. De aanvang is om 10.30 uur en zal rond de klok van 12.00 uur eindigen.

Voor meer informatie en/of aanmelding kanmen zich tot "The Hohner Boys" wenden, of bij Theo van Aken 0315-630643, of 06-40149438, een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is natuurlijk ook mogelijk.