Home

Herman en Willemien 50 jaar getrouwd

Een feestje met de hele groep.

 

Op 2 november zijn we uitgenodigd bij Herman en Willemien Meijer.

Zij vieren dan hun 50 jarige trouwdag, dat gehouden wordt in zaal 't Onland.

Om twee uur verzamelen we ons daar in de hal en maken ons op voor het gebeuren. Eerst het gelukkige paar feliciteren en dan aan de koffie met een soesje. Iedereen is natuurlijk vergeten dat er nog een serenade gebracht moet worden en dat we daarvoor de mondharmonica nog nodig hebben. Eerst de deegwaar dan maar even wegspoelen met een wijntje of een glas bier.

Om het feestgedruis niet te veel te verstoren, brengen wij de serenade aan het begin van de middag. (hebben de mondharmonica's ook niet zo veel te lijden) Gerard blikt terug op de jaren(34) die Willemien lid is van onze vereniging. Door het ontbreken van de geluidsinstallatie kunnen we helaas geen zangnummers ten gehore brengen. Maar geen nood we hebben natuurlijk instrumentale nummers voldoende voor deze gelegenheid. Eén zangnummer kunnen we natuurlijk wel spelen, waarIMG 0005 iedereen met mee zingt en hiervoor zelfs gaat staan, het "Lang zullen leven".

Na ons optreden volgt een groep met trekhamonica's geheten "Gemudelijk An". Gemudelijk is het deze middag zeker. Na deze groep, waar Willemien ook deel van uit maakt, volgt een vaandelhulde. Maaike, ook lid van The Hohner Boys, zwaait het vaandel met ferme hand. Na al dit geweld is het tijd voor een lekkere hap.

Een heerlijke kop soep om mee te beginnen. Dit gevolgd door een warm en koud buffet. Na al deze lekkernijen komt het toetje op tafel, dat door de kok zelf wordt voorzien in een sterrenhulde. Al deze lekkernijen spoelen we weg met de nodige drankjes.

Er volgt nog een optreden van "Gemudelijk An", waar zelfs enkele mensen het aan durfden om een dansje te maken.

Ondertussen schiet het al aardig naar de klok van zeven uur en wordt het tijd om het jubileumpaar hartelijk te danken voor deze middag. We kunnen gerust stellen dat iedereen van deze middag heeft genoten.

IMG 0012

IMG 0021

IMG 0028

IMG 0040

IMG 0048

IMG 0066

IMG 0059

 

 

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner