Gezellige avond "Met elkaar voor elkaar"

Maandagavond 24 september 2018: optreden te Giesbeek voor de Seniorenvereniging "Met elkaar voor elkaar". Aanvang 19.30 uur in 't Hof van Giesbeek.

De voorzitter mevrouw Kock opent deze eerste avond van het nieuwe seizoen. Zij heet de aanwezigen van harte welkom en tevens vertelt zij dat The Hohner Boys deze avond muzikaal zullen verzorgen en in 2015 ook bij hun zijn geweest.

Gerard heet ook alle aanwezigen welkom en hij vertelt nog het één en ander over onze vereniging en dat wij uit Gaanderen komen en al 85 jaar bestaan.

Wij starten met het lied, als de klok van Arnemuiden vervolgt met Baby 'll give you evrising en nog diverse nummers van ons programma. Om ongeveer half negen is er een pauze met daarin een verloting.

Na de pauze starten wij ons programma weer met Once upon a time in the west. Hierna speelt het kwartet twee nummers, die geweldig aanslaan. De trekharmonicagroep speet vervolgens een drietal nummers waarbij ze zelfs de aanwezigen van de stoel kregen.

Vervolgens speelt de hele groep Der Junge mit der mundharmonica. Dit nummer zal altijd in ons programma blijven. Wij spelen nog diverse mooie nummers en tot slot, Laot maor lekker gaon....

De voorzitter mevrouw Kock bedankt ons voor de geweldige muzikale avond en de aanwezigen voor het meezingen en klappen. Zij hoopt ons snel weer terug te zien.

Gerard bedankt de aanwezigen voor hun aandacht en de vooral  de zangondresteuning. Als toegift spelen wij de Walspotpourri.

Graag tot de volgende keer.

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner