Optreden Serviceflat Elderveld Arnhem

Het is alweer een aantal jaren geleden dat wij in de serviceflat Elderveld hebben gespeeld, namelijk in 2015. (Gerard heeft dit opgezocht).

Vandaag 19 februari 2019 mogen wij de bewoners weer blij maken met ons mondharmonicaspel. de aanvang is om half acht. 

Na de perikelen met de kabels, onder andere nummer 13, kunnen wij van start gaan, echter zonder soundcheck.

Mevrouw Anneke Dorff opent de avond en heet alle aanwezigen van harte welkom en hoopt dat het weer een muzikale gezellige avond wordt. Ook The Hohner Boys worden welkom geheten.

Gerard heet ook de aanwezigen welkom. Hij vertelt tevens dat wij dit jaar 86 jaar bestaan, (applaus). Ook vertelt hij dat wij uit Gaanderen komen en vraagt of het deze avond in het dialect mag.

Wij beginnen met "als de klok van Arnemuiden".

Vervolgens spelen wij; "auf der Mond" "Fiësta Mexicana" "Thausend Mahl" "Trompete Echo" "Echo der Berge" "Alo Alé" "He'll, have to go" "solva nova" en tot slot "The river of Babylon".

De stemming zit er goed in. Er volgt nu een pauze van 20 minuten. De aanwezigen worden voorzien van een hapje en een drankje.

Na de pauze komen de trekharmonicaspelers een drietal nummers spelen. Hierna komen alle mondharmonicaspelers op het podium. Zij spelen onder andere Somewher between, Oh Danny Boy, Iedere dans, Tanze mit mir, Seeman en de Walspotpourri.

Ook wordt er nog door sommige aanwezigen gedanst.

Mevrouw Dorff bedankt The Hohner Boys. De aanwezigen hebben enorm genoten en zij hoopt ons nog eens terug te zien.

Wij geven nog een toegift en wel met "Laot maor lekker gaon".

Gerard bedankt een ieder voor het enthousiaste applaus.

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner