Ontspanningsavond Oldershove Wehl

Een zeer gezellige ontspanningsavond in het zorgcentrum Oldershove te Wehl.

Donderdag 18 oktober 2018. Aanvang 19.30 uur.

Opening door mevrouw Annelies Reuling. Ze begroet alle aanwezige bewoners en heet hen van harte welkom. Ook begroet ze The Hohner Boys. Het is al een behoorlijke tijd geleden dat we in Oldershove zijn geweest. Mevrouw Reuling verwacht dat het weer een muzikale ontspannende avond zal worden.

Wij beginnen met De klok van Arnemuiden. Gerard vertelt de historie van The Hohner Boys en dat we reeds 85 jaar bestaan en dat we zo'n 25 maal per jaar optreden.

Hierna spelen we Baby I'll give you evrythingen en nog een zestal nummers tot de pauze. Tussen alle nummers vertelt Gerard een leuke anecdote voor de aankondiging van het volgende nummer. Dit slaat goed aan. Men zingt mee en wij krijgen een luid applaus.

Er volgt een pauze van ongeveer 25 minuten.

Na de pauze start het kwartet met het nummer Hallelujah. Vervolgens spelen alle mondharmonicaspelers weer diverse nummers, waaronder Der Junge mit der mundharmonica.

De trekharmonicaspelers spelen nu 2 nummers die zeer in de smaak vallen.

De hele groep speelt nu nog een vijftal nummers , onder andere de Walspotpouri en Loat moar lekker goan als afsluiting.

Mevrouw Reuling bedankt ons voor het zeer gezellige optreden waarvan de aanwezigen zeer genoten hebben en ze hoopt ons nog eens terug te zien.

Gerard bedankt ook allen voor hun geweldige applaus en aan dacht. Men vraagt nog om een toegift. Dit wordt door ons beantwoord met het nummer Seeman.

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner