Optreden bij Regina Paces

Dinsdag 30 april 2019 zijn wij weer op uitnodiging in Verpleeghuis Regine Paces te Arnhem.

Het optreden begint om 19.30 uur. Na enkele problemen met de microfoon van Willemien kunnen we toch op tijd beginnen. 

Mevrouw Josje Doodhagen verwelkomt alle aanwezigen en The Hohner Boys. De zaal is zeer goed bezet, ook zijn diverse bedlegerigen aanwezig. Zij hoopt dat het een zeer gezellige avond zal worden.

Wij beginnen ons repertoier met "Als de klok van Arnemuiden". Gerard heet ook iedereen van harte welkom. Hij vertelt nu wie wij zijn, hoelang wij bestaan en waar we vandaan komen. Gerard stelt voor om een muzikale wereldreis te maken. Volgens ons programma starten wij met "Auf der mond". De mensen zingen en klappen zeer enthousiast mee. Wij spelen tot ongeveer 20.15 uur, hierna volgt er een pauze van 15 minuten.

Na de pauze speelt de trekharmonicagroep drie zeer bekende nummers, waaronder "Heideroosje, Sari marijs en Bergvagabunden. Men is wee erg enthousiast.

Nu komen alle mondharmonicaspelers weer op het podium. Wij spelen nog diverse nummers, met als afsluiter "Laot maor lekker gaon".

Gerard bedankt alle aanwezigen voor hun enthousiasme en hoopt nog eens terug te mogen komen.

Mevrouw Josje Doodhagen bedankt ons namens alle aanwezigen, die zeer genoten hebben van deze muzikale avond. Hopelijk tot ziens.

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner