Home

Nieuwjaarsbijeenkomst

Donderdag 10 januari 2013 komen de leden van The Hohner Boys met hun partners bijeen voor de nieuwjaarsborrel.

 

DSC01837Eerst moet er nog even hard gewerkt worden. Er wordt met tafels en stoelen gesleept. Het is rommelig, maar wel gezellig. Meerdere malen wordt de zaak verplaatst om iedereen een plekje te bezorgen. 29 personen in een kleine ruimte te proppen valt niet mee. Maar het is allemaal gelukt.

 

Eerst een bak koffie om de avond mee te beginnen. Onze voorzitter, Gerard Raben, opent deze bijeenkomst en blikt nog even terug op het afgelopen verenigingsjaar. Vooruitblikkend naar de toekomst hoopt hij dat 2013 wederom een succesvol verenigingsjaar mag worden, een jaar waarin we op 9 juni ons 80 jarig jubileum gaan vieren. Verder kan hij nog mededelen dat we vanaf één maart op dezelfde locatie, maar dan in een grotere ruimte, onze repetitieavonden zullen kunnen houden.

 

DSC01839Na al die mooie woorden wordt het nu menens. Teun van Vuren, onze drummer, is vandaag eigenlijk onze ere gast, hij gaat ons nu echt verlaten. Er worden vele herinneringen opgehaald die we met Teun hebben beleefd. Niet alleen met de optredens, maar zeker ook met onze twee jaarlijkse uitstapjes naar diverse plaatsen in het buitenland. Een standaard met daarop een maquette met zijn afbeelding, zittend achter de drums, wordt hem als afscheidscadeau aangeboden namens alle leden van The Hohner Boys. Voor Loes is er dan natuurlijk een mooie bos bloemen voor haar morele ondersteuning die zij al die tijd heeft geboden. De dames ven The Hohner Boys nemen nu het heft in handen en bieden een muzikaal dank je wel aan Teun aan.

 Het glas wordt geheven en een toost op het nieuwe jaar wordt uitgebracht. Betty toonde vervolgens een fotosessie van ons uitstapje naar Soltau en de Lünenburgerheide. Hartstikke leuk om terug te keren naar die geweldige vier dagen. Ook de foto's van het festival van negen december passeerden de revue. De bitterballen en enkele drankjes maakte de avond kompleet.

 We kunnen er nu weer een vol jaar tegenaan.

 

 DSC01842    DSC01833   DSC01846

 

DSC01847     DSC01858

 

 

 

 

 

 

 

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner