Home

Over ons zelf

Informatie over "The Hohner Boys" van nu.

 

2The Hohner Boys is een mondharmonicavereniging die thans uit 16 leden bestaat.

Binnen deze groep, die niet alleen bestaat uit heren, maar ook uit een aantal dames, wordt niet alleen op de mondharmonica gespeeld.

Gitaar, drums, basmondharmonica en chort 48 zijn niet meer weg te denken binnen deze groep muzikanten.

Het geheel wordt aangevuld met twee zangers en een zangeres.

Voor zover zij geen optredens op de donderdagavond hebben, dan repeteren zij in een zaaltje van "t.t.v. Odion" aan de Korte Huitinkstraat in Gaanderen.

Een volledige geluidsinstallatie behoort tot de standaard uitrusting.

Het repertoire bestaat veelal uit Nederlands, Duits en Engelstalige nummers.

Nummers als: Der Junge mit der Mundharmonica, Seemann, Loat moar lekker goan, en Sierra Madre del Sur staan stee vast op ons repertoire.

Ook instrumentale nummers worden ten uitvoer gebracht, zoals: Once Upon a Time in the West, Echo der Bergen en de medly Tanze mit mir in den morgen.DSC01340

 

Gemiddeld verzorgen zij, buiten de vakantieperiode, 16 maal per jaar een optreden.

Dit doen zij voor o.a. Verzorgingscentra, Vrouwenverenigingen, Oranjeverenigingen, Rode Kruisverenigingen, de plaatselijke Zonnebloemafdelingen enz.

Zij doen dat in een zeer uitgebreid gebied, dat bijna heel Gelderland bestrijkt.

Een nieuwe aktiviteit van The Hohner Boys is het geven van mondharmonicaoefeningen voor mensen met een longaandoening. Dit doen zij op de donderdag en vrijdagmorgen.

The Hohner Boys staan ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel, onder nummer 40124505, en zijn lid van de NOVAM. (Nedrelandse Organisatie Voor Accordeon en Mondharmonica)

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner