Home

Na 70 jaar neemt Gert Derksen afscheid van The Hohner Boys

Speciale repetitie-avond in verband met afscheid Gert Derksen op 8 december 2016.

Wij beginnen de avond zoals gewoonlijk met het spelen van de toonladder en daarna enkele kerstliederen in verband met het optreden op vrijdag 16 december aanstaande. Daarna spelen we muziekstukken, die wij ook op 16 december zullen spelen bij Het Onland in Doetinchem.

Om tien voor half tien komt Gert Derksen met zijn gezin binnen. Het wordt een bijzondere avond verder. Gerard begroet Gert en zijn familie en heet hen welkom. Wij spelen lang zal hij leven, want Gert is onlangs 86 jaar geworden. Gert Heeft enkele weken geleden te kennen gegeven dat hij per 1 december 2016 wil stoppen als actief spelend lid. Wij vinden dit bijzonder jammer voor onze vereniging.DSC03173

Gert, na 70 jaar actief spelend lid, stopt per 1 december 2016. Hij is als 16 jarige jongen begonnen bij The Hohner Boys. Hij was en is bijna altijd aanwezig op de repetities en optredens. Hij heeft veel leden zien komen en gaan in al die jaren.

Gert, we danken je voor al je activiteiten in al die jaren voor The Hohner Boys. Hij krijgt uit handen van de voorzitter, Gerard Raben, een Oorkonde en wordt tevens benoemd als erelid van The Hohner Boys. Dit houdt in dat hij bij alle activiteiten aanwezig mag zijn en geen contributie meer verschuldigd is.

Gert krijgt tevens, namens The Hohner Boys een cadeaubonaangeboden en zij vrouw Annie ontvangt een mooie bos bloemen als steun in al die jaren. Gert bedankt ons voor alle fijne jaren die hij met The Hohner Boys heeft gespeeld en de Oorkonde zal een speciale plek in zijn woonkamer krijgen.

Hierna wordt er nog een muzikale serenade gespeeld en sluiten we de avond af met een gezellig samen zijn.

DSC03148

DSC03152

DSC03153

DSC03155

DSC03156

DSC03159

DSC03161

DSC03170

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner